Burduja, după controversa cu Dide: Încetați cu acest fake news de doi bani!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Burduja
Burduja
Sebastian Burduja, președintele PACT, a avut o reacție după controversatul mesaj postat de Cristian Mihai Dide vizavi de femeia-jandarm care a murit. 

”Se propaga pe diverse canale media informația falsa ca Cristian-Mihai Dide este membru PACT, "partidul lui Sebastian Burduja". Am mai clarificat lucrul asta de multe ori, o fac din nou și va rog sa încetați aceste fake news de doi bani:

1. Cristian-Mihai Dide nu mai este membru PACT din decembrie 2016, deci de aproape doi ani. Mai mult, acum un an a devenit membru fondator al unui alt partid, informație publica și binecunoscută.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Dide și moartea femeii-jandarm. Interviu: Ce ascunde postarea care a șocat România


2. PACT nu este "partidul lui Sebastian Burduja", ca partide pe persoana fizica eu n-am mai văzut. Suntem un grup de mii de membri și zeci de mii de simpatizanți din toată lumea. Nu mai îmi asociați numele cu diverse știri doar pentru a face click-uri.

3. I-am scris lui Dide aseara părerea mea legată de postarea lui recenta. Este un text absurd și profund greșit, iar omul pe care îl cunosc eu nu s-ar bucura niciodată de necazul altuia, cu atât mai puțin de o asemenea tragedie. A se vedea și ce a scris astăzi pe pagina lui Cristian-Mihai Dide.

[citeste si]

4. Am văzut ca unele posturi TV au pus foarte mult accent pe postarea lui Cristian-Mihai Dide, cu evidenta intenție de a "acoperi" gestul incalificabil făcut de un anume demnitar in Parlamentul României. Gestul acela stereo, cu degetele din mijloc, la adresa UE și a poporului român. Rușine!”, a scris Sebastian Burduja pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel