Bursucu' de la Kanal D, la un pas de a rămâne paralizat: Am înțeles de la început că a fost doar un accident, n-a vrut nimeni să-mi facă rău
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Bursucu, interviu la DC News
Bursucu, interviu la DC News
Bursucu', partenerul de platou al lui Teo Trandafir, de la Kanal D, a fost pe punctul de a rămâne paralizat.

La 20 de ani, Adrian Cristea, cunoscut publicului larg drept Bursucu', a fost pe cale să rămână paralizat. Este o amintire care l-a marcat, credea că viaţa lui se va termina acolo. S-a accidentat în sală, la un antrenament de dans. Un coleg i-a căzut direct pe cap. A fost pe punctul de a rămâne paralizat de la gât în jos. A stat imobilizat la pat 10 zile, nu puteam merge nici măcar la toaletă. Despre acest subiect, Bursucu' a vorbit într-un interviu pentru DC News.

 

La 20 de ani ai fost pe punctul de a rămâne paralizat. Ce crezi că te-a salvat? Cum ți-a schimbat viața acest moment? De ce crezi că a fost nevoie de o lecție așa de dură în viața ta? Sau cum ai perceput tu episodul acesta?

”M-a salvat doar Dumnezeu, doar El a decis ca eu să fiu bine acum. Altcineva n-a putut decide asta. Acel moment a fost un accident… am fost la 1mm distanță de fisură pe coloană, ca să rămân paralizat… să se fractureze coloana de tot. După o lună și jumătate, aproape două, cât am stat imobilizat la pat, am avut șansa să-mi revin. A fost groaznică perioada aceea.

Nu știu dacă se pune problema că trebuia să învăț ceva din ceea ce am pățit atunci pentru că a fost o întâmplare. Nu m-am schimbat cu nimic, eu tot același tip plin de viață sunt, tot optimist am rămas, iar întâmplarea aceea am luat-o fix ca pe un accident, care se putea întâmpla, și n-am dat vina pe nimeni. Am înțeles de la început că a fost doar un accident, n-a vrut nimeni să-mi facă rău. Pur și simplu s-a întâmplat, și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că a decis ca eu să fiu bine și, probabil, tot El a decis că acesta trebuia să fie drumul meu!

VEZI ȘI: Bursucu' (Adrian Cristea), interviu: În primul rând că nu sunt vedetă, hai să lămurim treaba asta!

 

Bursucu': Am reușit să fac pereche perfectă cu Teo. Ne cunoaștem demult. Între noi merge treaba și pentru că știu cine este ea

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel