Buzdugan, despre libertatea în relație: Lanțul ți-l stabilești singur. Bărbații au tendința de a se lăsa dominați
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Daniel Buzdugan
Daniel Buzdugan
Daniel Buzdugan are o căsnicie ce durează de peste 17 ani. Prezentatorul tv a vorbit despre secretul longevității într-o relație, abordând subiectul libertății în relație.

"Pentru mine libertatea este esențială. Ca structură, nu știu dacă e chestie care ține de zodie. Când văd cunoștințe care ca să iasă la o bere trebuie să recurgă la tot felul de artificii, zic de ce e așa de complicat când poți să îi spui că ieși cu prietenii, te plimbi cu bicicletele… La un moment dat plecam dimineața și veneam seara, aveam o pasiune pentru fotografie și mergeam cu un prieten să pozăm diverse și spuneam am plecat cu cutare și vin peste o oră, era simplu să spun unde sunt și ce fac. Libertate mai mare ca mine nu cred că a avut niciun bărbat.

Eu mai am o teorie că lanțul ți-l stabilești singur. Bărbații în ziua de azi au tendința de a se lăsa dominați, pentru că în primul rând nu au încredere în ei, “nu pot să îi spun că mă duc cu băieții pentru că se supără”. Mărimea lanțului ni-l stabilim singur. Dacă vrei să aibă lanțul 2 cm, rămâi acolo și ai să suferi ca un câine. Dacă vrei să ai libertate mai mare, păi ți-o iei tu singur", a spus Daniel Buzdugan într-un interviu pentru ciao.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel