Călin Geambaşu, replică pentru mama fiului său, după acuzațiile grave: E un atac de ciudă că nu am luat-o de soție
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Călin Geambașu a reacționat după acuzațiile fostei sale logodnice. Angelica Cadar a povestit mai multe episoade din timpul relației cu artistul, aducându-i acuzații grave.

"Noi ne aşteptam ca ea să facă aceste lucruri, atât abandonul de familie cât şi atacul mediatic fiind că ne ameninţa cu el de ceva vreme... Instanţa a decis unitar, două completuri de judecători au decis acelaşi lucru: binele copilului este lângă tată. E mai mult un atac de ciudă că nu am luat-o de soţie. Mi-a cerut, am refuzat-o să îmi fie soţie pentru că nu aveam încredere în conduita ei. Era extrem de oscilantă. La trei zile, alt om! Am durat chestia asta 9 ani până să ridic vocea. Nici vorbă de bătăi... Nouă ani nu am ridicat vocea. A făcut toate acuzaţii când a pierdut procesul, când a pierdut toate plângerile penale pe care mi le-a făcut şi au fost clasate întrucât nu există faptele. Ne-a tras în mocirlă, în mizerie, în foc", a declarat Călin Geambaşu pentru "Răi Da Buni".

"Eu nu am lovit nicio iubită"

Angelica Cadar a spus că a fost târâtă prin casă, bătută şi băgată de fostul logodnic cu capul sub duş. Călin Geambaşu recunoaşte existenţa acestui moment însă susţine că, atunci când Angelica a ameninţat că-l duce pe Davin la Protecţia Copilului şi ea părăseşte domiciliul, a întrat cu ea în duş pentru ca aceasta să se... răcorească, scrie spynews.ro.

"Există un singur episod în care a spus că-l duce pe DaviD la Protecţia Copilului şi atunci am zis că nu se poate. Am intrat împreună cu ea în duş. Linişteşte-te! Dar de aici până la târât... Eu nu am lovit nicio iubită! Nu există nicio plângere, nimic. Nu vi se pare ciudat şi deodată un atac din partea celei care a pierdut procesul intentat de ea?", a continuat artistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel