Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail redactia@dcnews.ro
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări

22 oct, 17:13
Când începe să scadă rata infectărilor. Medicul Emilian Imbri: Nu-l vom putea învinge
Medicul Emilian Imbri spune care ar putea fi vârful pandemiei în România și când ar putea începe să scadă numărul cazurilor raportate. 
Foto: Agerpres

Medicul Emilian Imbri, a intervenit în direct la România TV unde a avertizat despre creșterea cazurilor de coronavirus în România, dar a explicat și când ar putea începe să scadă rata infectărilor. 

"Ştiam că se apropie momentul ăsta. Este prevăzut şi anunţat de săptămâni în şir. Specialiştii spun că se va întâmpla să treacă şi de 5.000 şi probabil că până să înceapă să se stingă, să coboare, vom ajunge pe undeva la 7.000 de cazuri pe zi. (...) În două trei săptămâni, poate să înceapă să scadă, dar cred totuşi vom depăşi 5-6.000. Asta înseamnă că vor mai fi deschise câteva structuri spitaliceşti. Vor fi dedicate şi alte spitale, aşa cum, de exemplu, ieri s-a anunţat că paturile de la ATI de la Spitalul Floreasca şi Spitalul SF. Ioan au fost deja pregătite şi sunt deja izolate şi pot să primească la Terapie Intensivă pe cei care sunt grav afectaţi şi au nevoie de terapie intensivă. Vom putea stăpâni acest fenomen. Nu-l vom putea învinge. Dacă avem concursul populaţiei, îl vom putea stăpâni până la urmă", a declarat medicul Emilian Imbri. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri