Când revine pe teren Sergio Ramos, după operaţie
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Sergio Ramos, căpitanul echipei de fotbal Real Madrid, va reveni pe teren în La Liga la un meci cu Elche, programat pe 13 martie, şi ar putea fi titular la meciul retur cu Atalanta (16 martie), programat în optimile Ligii Campionilor, relatează ziarul AS.

Sergio Ramos, care a jucat ultima oară în meciul pierdut pe 14 ianuarie în faţa lui Athletic Bilbao în semifinalele Supercupei Spaniei, a fost operat pe 6 februarie după ce a suferit o accidentare la meniscul intern al genunchiului stâng. Campioana Spaniei a calificat operaţia ca un succes şi a estimat recuperarea fundaşului spaniol între şase şi opt săptămâni.

Revenirea lui Ramos este aşteptată cel mai probabil la meciul cu Elche, de pe stadionul Alfredo Di Stefano, din 13 martie, în La Liga. El ar urma să joace apoi ca titular în meciul retur cu Atalanta, trei zile mai târziu, tot pe arena madrilenă.

Ramos, care va împlini 35 ani pe 30 martie, ar urma să revină pe teren la doar 36 de zile după operaţie, ceea ce ar confirma succesul intervenţiei chirurgicale. Căpitanul lui Real va rata însă meciul cu Atletico Madrid, programat pe 7 martie pe Wanda Metropolitano.

Fundaşul central nu a semnat încă prelungirea contractului cu Real Madrid şi austriacul David Alaba (Bayern Munchen) este în vizorul madrilenilor pentru un eventual transfer, transmite Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel