Candidat PNL, legături cu șpăgi de sute de euro
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Soția unui candidat PNL pentru Consiliul Local Craiova a fost implicată într-un imens scandal. 

Madlen Voicinovschi, soția lui Voicinovschi Mădălin-Romeo, candidat pentru Consiliul Local Craiova, din partea PNL, a avut parte în anul 2015 de un mare scandal. Numeroase șpăgi în euro pentru buletine s-au aflat în curtea directoarei Voicinovschi de la  Direcția de Evidență a Persoanelor Craiova.

Mai exact, un craiovean de 40 de ani, care a fost arestat preventiv la începutul lui februarie 2015, a fost acuzat că racola persoane care se duceau la Direcția de Evidență a Persoanelor Craiova pentru eliberarea unor documente și, în schimbul unor sume de bani cuprinse între 50 și 200 de euro, obținea eliberarea în regim de urgenţă a acestora.

După acțiunea de prindere în flagrant, anchetatorii au găsit asupra bărbatului, care nu era la acel timp angajat al instituției, cheile de la biroul directoarei Madlen Voicinovschi și mai multe sume de bani în lei, dolari, precum și euro, scrie Gazeta de Sud. După 3 luni, bărbatul a fost eliberat și pus sub control judiciar.

Arc peste timp, în 2020, soțul femeii implicate în scandal, Voicinovschi Mădălin-Romeo, este candidat pentru Consiliul Local Craiova, aflându-se pe poziția a 12-a a listei PNL de la alegerile locale 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel