Candidaţii USR PLUS la CJ Prahova şi primăriile Ploieşti, Câmpina şi Breaza
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Secție de votare
Secție de votare
Filialele USR Prahova şi PLUS Prahova au finalizat negocierile privind candidaţii la Consiliul Judeţean Prahova, Primăria Ploieşti, Primăria Câmpina şi Primăria Breaza.

La Ploieşti, cele două partide au decis ca Răzvan Enescu să fie candidatul pentru Primărie.

"Au fost discuţii grele, uneori tensionate, dar am ştiut în fiecare moment că ploieştenii şi prahovenii aşteaptă de la noi să ne înţelegem şi să fim maturi. Decizia mea de a nu mai candida la Primăria Ploieşti îmi aparţine şi cred că este înţeleaptă, matură şi corespunde interesului ploieştenilor şi prahovenilor, dar şi Alianţei USR Plus şi fiecărui partid în parte. Aşadar, candidatul USR Plus la Primăria Ploieşti este Răzvan Enescu, pe care îl susţin 100%, şi care este pe departe cel mai bun candidat dintre toţi candidaţii la Primăria Ploieşti", declară Mihai Poliţeanu, preşedinte USR Prahova.


Pe lista de consilieri locali, primele 5 poziţii vor fi ocupate de membri USR



"Le mulţumesc colegilor din USR pentru încredere şi colegilor de la Plus pentru susţinerea candidaturii mele la Consiliul Judeţean Prahova. Prahova a fost un judeţ viu, energic. Din păcate, în ultimii ani, acesta a decăzut. Eu şi Alianţa USR Plus vom lupta să avem o administraţie care să lucreze în interesul cetăţenilor", a spus în conferinţa de presă Cristi Apostol, candidatul USR Plus la preşedinţia Consiliului Judeţean.

Cele două filiale au votat ca Bogdan Cristian Novac, membru USR, să fie candidatul Alianţei la Primăria Breaza, şi Cătălin Florescu, membru Plus, candidatul Alianţei la Primăria Câmpina. În perioada următoare, USR şi PLUS Prahova îi vor prezenta şi pe candidaţii la funcţiile de consilieri locali ai municipiului Ploieşti şi pe viitori consilieri judeţeni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel