Carantină două săptămâni. Dan Bittman, provocare pentru Andreea Moldovan: Mă uit în ochii dumneavoastră. Vă dați demisia?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Facebook / Dan Bittman
Foto: Facebook / Dan Bittman
Dan Bittman i-a cerut demisia secretarului de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, dacă se impune carantină națională două săptămâni și nu se văd rezultate. 

Artistul Dan Bittman s-a aflat în această seară în direct în emisiunea ”Sinteza Zilei” de la Antena 3 unde i-a lansat o provocare secretarului de stat Andreea Moldovan. 

”Eu cred că ne pierdem timpul. Eu sunt convins de ceea ce spun. Cred că de un an de zile ne pierdem timpul, fără să acționăm, fără să ne cerem dreptatea. Ne învârtim în cerc. Așa este produs sistemul. Doamna Moldovan a încercat să ne spună că ea preferă o carantină. Sunt de acord, dar eu sunt de acord așa. Doamna Moldovan, eu sunt de acord să stau două săptămâni în carantină începând cu ziua de mâine, dar dacă nu se întâmplă nimic și vreau să vă controlez în două săptămâni, vă dați demisia dumneavoastră și toți ceilalți ai dumneavoastră? Trebuie să existe un raport de forțe egale. Vă dați demisia. Trebuie cineva să își asume ceea ce face. În România au murit oameni la ATI arși, nu de Covid. Vreau să o provoc. Doamna Moldovan, mă uit în ochii dumneavoastră. Dacă nu e nimic adevărat din ce spuneți, vă dați demisia? Vreau să văd și eu o chestie de demnitate umană”, a declarat Dan Bittman. 

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, a spus astăzi că o carantină de două săptămâni, perioada medie de incubație a coronavirusului, „ar face minuni”.

VEZI ȘI: Secretarul de stat Andreea Moldovan propune două săptămâni de carantină pentru a opri virusul. „Ar face minuni”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel