Caraş-Severin: Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa vrea să atragă comunitatea în diferite proiecte
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, Waldemar Murgu, încearcă să atragă comunitatea să se implice în diferite proiecte în folosul unităţii medicale pe care o conduce.

"Am reuşit să semnăm un contract cu un mare producător de vopsea din Timişoara, care ne-a făcut o donaţie de 500 de litri de vopsea cu care vom încerca să reabilităm sălile de operaţie, în mod special, care pentru mine constituie o prioritate, precum şi secţia ATI. Comunitatea este un factor extraordinar şi, de aceea, încercăm să o atragem de partea noastră, pentru a dezvolta, împreună noi proiecte", a declarat managerul spitalului, Waldemar Murgu.

De altfel, în luna iulie, peste 40 de voluntari s-au mobilizat în cadrul proiectului "Adoptă un salon", iniţiat de Liliana Gherle, şi au reabilitat Compartimentul de cardiologie al Secţiei Interne II, de la Staţionarul II al Spitalului Judeţean de Urgenţe din Reşiţa. Atunci, zeci de voluntari de la Crucea Roşie, Jandarmerie, studenţi şi oameni de rând au contribuit cu bani, materiale de construcţii sau cu mână de lucru pentru renovarea secţiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel