Caraş-Severin: Noul consilier judeţean Luisiana Stoicu a anunţat că îşi va dona indemnizaţia lunară
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Componenţa Consiliului Judeţean Caraş-Severin a fost, luni, reîntregită, prin validarea Luisianei Stoicu, care a anunţat cu această ocazie că îşi va dona indemnizaţia de consilier judeţean Centrului Multifuncţional de Sănătate din Bozovici.

'Pentru mine, sunt deosebit de importante condiţiile din spitale, dar şi calitatea drumurilor. Iar referitor la spital, indemnizaţia de consilier judeţean o voi dona Spitalului din Bozovici, prin Asociaţia Sănătate pentru Almăj, care susţine acest centru la care sunt afiliate toate primăriile din zonă', a afirmat Luisiana Stoicu. Aceasta a devenit consilier judeţean şi a fost validată după ce Marius Damian a renunţat la funcţia de consilier judeţean ca urmare a câştigării concursului de administrator public al judeţului.

'Primul punct de pe ordinea de zi a fost proiectul de hotărâre prin care a fost validată doamna Luisiana Stoicu, supleant pe lista PSD, ca urmare a demisiei lui Marius Damian. Luisiana Stoicu urmează să facă parte din Comisia pentru Amenajarea Teritoriului şi Urbanism', a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu. Centrul Multifuncţional de Sănătate din Bozovici se confruntă cu probleme financiare în ultima perioadă, având în vedere că cele mai multe dintre Consiliile locale din Valea Almăjului nu îşi mai plătesc cotizaţia lunară pe care şi-au asumat-o la înfiinţarea acestuia.

Centrul a fost înfiinţat după ce întreaga Vale a Almăjului a rămas fără spital, în urma reorganizării sistemului sanitar, în aprilie 2011. Din Asociaţia Consiliilor Locale 'Sănătate pentru Almăj' fac parte comunele Bănia, Bozovici, Dalboşeţ, Eftimie Murgu, Lăpuşnicu-Mare, Lăpuşnicel, Prigor şi Şopotu-Nou. La centrul de sănătate sunt arondate 15 localităţi, răspândite pe o suprafaţă întinsă, distanţa faţă de unitatea medicală competentă cea mai apropiată, la Reşiţa, fiind de peste 80 de kilometri, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel