Caraş-Severin: Rectificare pozitivă la bugetul CJ. Şase milioane lei alocaţi pentru reparaţii de drumuri
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Direcţia de Drumuri Judeţene Caraş-Severin a primit aproape şase milioane lei, în urma rectificării de buget pozitive aprobate, luni, în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean (CJ) Caraş-Severin.

'Am convocat această şedinţă ceva mai devreme decât în mod uzual, datorită rectificării bugetare, prin care a fost alocată o sumă consistentă Direcţiei Judeţene de Drumuri, de aproape şase milioane lei. Este o completare la ceea ce am atribuit în şedinţele anterioare acestei instituţii.

În urmă cu câteva luni am alocat Direcţiei de Drumuri Judeţene 7,5 milioane lei. Banii sunt daţi pentru lucrări de reparaţii. Vom continua pe drumurile pe care s-a intervenit şi am ales să se toarne covor asfaltic. Prin aceşti bani încercăm să finalizăm acele tronsoane de drum şi, dacă se poate, tot prin turnare de covor asfaltic. De asemenea, intervenim şi pe drumurile pe care nu s-a lucrat până acum, tot prin turnare de covor asfaltic, pe porţiuni cât mai mari de drum', a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu.

Luni, de exemplu, au început lucrările pe DJ 572 Vermeş - limită cu judeţul Timiş, unde se va turna covor asfaltic pe cât mai mulţi kilometri, astfel încât să se lege cu drumul Berzovia - Vermeş, care a fost finalizat de către Compania Naţională de Investiţii, a explicat preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Potrivit sursei citate, o parte din bani a fost alocată către Secţiunea de funcţionare, de la Secţiunea de dezvoltare, dar au fost şi bani luaţi de la alte subunităţi, unde, în urma analizei făcute, s-a constatat că nu vor fi cheltuiţi toţi banii până la finalul anului. Mai exact, diminuări de buget s-au făcut la Direcţia de Drumuri Judeţene, la Capitolul de personal, la Muzeul Banatului Montan, la Direcţia de Evidenţă a Populaţiei, dar şi la Direcţia de asistenţă socială. Rectificări pozitive au mai avut loc, pe lângă Direcţia de Drumuri Judeţene Caraş-Severin, la Muzeul Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă Caransebeş şi la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă 'Aurora', informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel