Care este nepotul preferat al Reginei Elisabeta. Incredibil! Nimeni NU se aștepta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Deși toată lumea se așteaptă ca Harry sau William să fie printre preferații Reginei Elisabeta, nu este așa. Iată care este, de fapt, nepotul preferat al suveranei. 

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au patru copii, Prințul Charles, Prințesa Anne, Prințul Andrew și Prințul Edward, care le-au dăruit opt nepoți, alături de care Regina și Prințul Philip încearcă să își petreacă timpul în mod egal, fără a face pe unul să se simtă mai apropiat decât celălalt. Cu toate acestea, cei doi au un nepot preferat și dacă vă așteptați să fie unul dintre Prințul Harry și Prințul William, ei bine, nu e așa. 

Deși The Sun publica în anul 2019 un material în care preciza că nepoata preferată este Zara Tindall, fiica Prințesei Anne, surse apropiate familiei regale au dezvăluit că aceștia au un alt nepot preferat sau mai bine zis, o nepoată, pe Lady Louise Windsor.

Cine este Lady Louise

Aceasta are 16 ani și este fiica Prințului Edward și a soției sale, Sophie, Contesă de Wessex.

Fata adoră să-și petreacă vacanțele alături de Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip în Balmoral, Scoția, pentru că poate călări, având astfel aceeași pasiune pentru cai precum bunica ei, Regina, și mai mult, este la fel de competitivă, citează elle.ro.

Mai mult, Lady Louise s-a născut prematur și a suferit de o formă de strabism despre care mama sa, Sophie Wessex, a vorbit în cadrul unui interviu.

„Ea este bine acum, vederea ei este perfectă. Când era mai mică, era destul de gravă forma de strabism și a durat timp până când să se rezolve”, a povestit aceasta. .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel