Carmen Tănase: Isteria a băgat frica în oameni! Când am văzut-o pe mama...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Sursa: Youtube
Sursa: Youtube
Marea actriță Carmen Tănase a povestit cât de dificilă este perioada prin care trece lumea în contextul restricțiilor impuse pentru combaterea coronavirusului.

Actrița Carmen Tănase s-a întrebat dacă noul coronavirus este „o sperietoare” atât de mare „încât să distrugem economia globului” și consideră că isteria de la nivel mondial a făcut mult rău.

„S-a greșit cu isteria. Această isteria a băgat frica în oameni. Părerea mea e că frica este mult mai periculoasă decât orice boală de pe lume pentru că ea produce boala”, spune actriția într-un interviu acordat Mirelei Voicu la Antena 3.

Aceasta a povestit și un episod cu mama ei, peroană în vârstă, mărturisind că se teme pentru ea iar primul lucru după ce va trece criza va fi să o strângă în brațe.

„Am văzut-o pe mama acum trei zile. A fost ceva ușor traumatizant. Ea are 88 de ani, dar e o femeie sănătoasa, zdravănă la minte, înțelege ce i se întâmplă, e mobilă. I-am spus, că pentru ea îmi e teamă, să nu mai iasă din casă. Ea ieșea doar pe băncuța din fața blocului, stătea acolo o oră, două. Pentru ea conta foarte mult. Contează pentru orice om, mai ales pentru un om bătrân.

M-am dus la ea cu cumpărături, am urcat în bloc, am pus cumpărăturile pe preșul cu clor, și am sunat. A deschis doamna care stă cu mama. Eu am stat foarte în spate, aproape lipită de ușa vecină. Mama a ieșit în pragul camerei ei. Așa am văzut-o... Mi-a venit să plâng și am plecat. Eu fac tot ce pot să o protejez”, a mărturisit marea actriță Carmen Tănase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel