Carmen Tănase s-a ENERVAT. REVOLTĂ după valul de CRITICI: Sunt suficienți de demni încât să nu-și dea chiloții jos pe la Guvern
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Carmen Tănase a ajuns la capătul răbdării. Ce mesaj dur a trimis celor ce critică strigătul disperat al artiștilor. 

Carmen Tănase trage un semnal de alarmă, după ce în spațiul public a izbucnit o adevărată revoltă pe baza petiției artiștilor. Actrița este indignată de faptul că artiștii au rămas fără nicio sursă de venit în pandemie, iar Guvernul nu ia nici o măsură ca să îi ajute, ba mai mult, a completat că mulți dintre artiștii României sunt într-o situație disperată, pentru că efectiv nu mai au ce pune pe masă.

„Artiștii au rămas fără loc de muncă, dar sunt suficienți de demni încât să nu-și dea chiloții jos pe la Guvern. Dar sunt foarte mulți artiști care nu mai au ce mânca. Îi iubim când cântă, când joacă, dar când nu mai au ce mânca nu mai sunt de interes pentru nimeni. Sunt oameni liber profesioniști care nu mai au nicio sursă de venit în acest moment”, a declarat Carmen Tănase pentru fanatik.ro.

Artiștii au formulat o petiție prin care solicită ajutor de la stat și îi cer premierului să includă artiștii în schema de ajutor de stat pentru sectorul cultural afectat de pandemie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel