Urmărește emisiunea live
Câte calorii are o salată grecească. Carmen Brumă: Grecii nu se zgârcesc
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Salata grecească e delicioasă. De la brânza feta, la condimentele specifice pentru salată grecească și la uleiul de măsline de la fabrica locală, totul este perfect. Și dacă te întrebi de ce te-ai îngrășat în vacanță, pentru că ai mâncat doar... salată, explicația vine de la Carmen Brumă. 

”Îmi place să mănânc salată grecească atunci când mă duc în Grecia. Are parcă alt gust decât cea pe care o găsești în România la restaurantele grecești! Chiar dacă ești tentată să crezi că are puține calorii, că doar e o salată, nu e chiar așa! Grecii nu se zgarcesc nici la brânză feta (aprox. 300 cal/100 grame) nici la uleiul de măsline (1 lingură=100 cal), iar dacă adaugi și o pită (pâine tradițională grecească) proaspăt scoasă din cuptor, ajungi la 800-900 cal ușor! Eu mănânc doar un colțișor de brânză și mă opresc după o "felie" de pița cât palmă!” scrie Carmen Brumă, pe pagina de Facebook ”Ai grijă de tine by Bruma”. 

Într-o zi, pentru a te menține în formă, ca femeie, ar fi recomandat să consumi aproximativ 2.000 de calorii, iar ca bărbat în jur de 2.500. Dacă vrei să slăbești, trebuie să ai și mesele și gustările recomandate, dar și să te încadrezi într-un deficit caloric. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel