Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Sport
 
08 aug, 14:12
Cauza eșecului de la Dinamo. Dănciulescu pune la zid antrenorii: Am dat prea multă încredere
Ionel Dănciulescu îi pune la zid pe foștii antrenori de la Dinamo.

Cel mai slab sezon din istoria clubului, încheiat pe penultimul loc în play-out-ul Ligii 1 și la un pas de retrogradare - cam așa putem rezuma situația de la Dinamo. 

Team managerul Ionel Dănciulescu este de părere că foștii antrenori de la Dinamo au o mare parte din vină pentru această situație. 

În sezonul recent încheiat, Dinamo aa schimbat trei antrenori: Eugen Neagoe (iulie 2019 – august 2019), Dusan Uhrin (august 2019 – martie 2020) și Adrian Mihalcea (martie 2020 – iulie 2020).

„Problema noastră e că am dat prea multă încredere unor antrenori. Această regulă a funcționat cu anumiți antrenori, dar în alte situații nu a mers bine. Mă refer în principal la perioada de transferuri.

Într-o oarecare măsură, poți face și o strategie a clubului, să ai o idee de joc, un profil de jucător pe care îl vrei. Poți, la un moment dat, să te consulți cu antrenorul, și el trebuie să aibă un cuvânt greu de spus. Strategia trebuie făcută și de club. Au fost aduși jucători cu salarii destul de mari”, a spus Ionel Dănciulescu la DigiSport.

Contractul lui Gheorghe Mulțescu, care a a preluat-o pe Dinamo în luna iulie, expiră pe 15 august și nu este sigur dacă va rămâne în continuare sau nu. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri