Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Stiri
 
19 aug 2019 / 08:50
Cazul Caracal. Anchetatorii s-au întors la ”casa groazei”. Aceasta ar putea fi dărâmată!
Ancheta de la Caracal, la locuința lui Gheorghe Dincă, este departe de a se termina. Cea de-a patra săptămână de cercetări a început în locuința suspectului care a recunoscut două crime. Cu toate acestea, trupurile victimelor nu sunt de găsit. 
Crimă Caracal

Anchetatorii s-au întos în această dimineață la Caracal, susține România TV, iar oamenii legii iau în calcul chiar dărâmarea locuinței lui Gheorghe Dincă. 

Un scanner performat a fost adus de către specialiști și vor radiografia pereții casei. Dacă aparatul le va indica faptul că în pereți Gheorghe Dincă ar fi putut ascunde probe, anchetatorii ar putea lua în calcul demolarea casei bucată cu bucată, mai precizează sursa citată. 

Pe de altă parte, Antena 3 transmite de la fața locului că în continuare anchetatorii scanează curtea, nu casa, urmând să decidă dacă vor sparge gropile betonate. 40% din curte a fost deja scanată, au fost marcate 23 de locuri, unde nu s-a găsit nimic. După ce finalizează scanarea curții, anchetatorii vor scana întreaga casă și, dacă vor fi constatate diferențe, vor lua decizia intervenției asupra casei. 

Mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Gheorghe Dincă a fost prelungit săptămâna trecută, de către magistraţii Tribunalului Olt, pentru o perioadă de 30 de zile, până pe 24 septembrie.

VEZI ȘI: Aglomerație pe Autostrada Soarelui, spre litoral. Se circulă în coloană

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri