Cazul Caracal, document. Ce răspuns a primit Alexandru Cumpănașu. Chemat să aducă dovezi
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu
Duminică, 15 septembrie, Antena 3 a prezentat răspunsul pe care Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, l-a primit de la președintele CSM. Acesta trebuie să aducă dovezi care să ajute la verificări.

„Am primit răspunsul doar pentru prima parte a investigației, pentru modul cum s-a intervenit în prima etapă, respectiv acea suspendare a procurorului Popescu și, prin Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, începerea urmăririi penale pentru abuz în serviciu față de polițiști și față de procurori.

În ceea ce privește procurorii DIIICOT, acest răspuns al doamnei Savonea spune foarte clar că au de gând să investigheze pe procurorii DIICOT, dacă le vom da exact ce anume trebuie să facă, ce trebuie să investigheze.

Prin avocatul nostru vom depune toate acele nereguli pe care noi le considerăm flagrant încălcate de către procurori în această anchetă, iar CSM va demara un proces amplu în măsura în care le depunem aceste dovezi", a spus Alexandru Cumpănașu, duminică, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel