Ce a văzut Val Vâlcu cu Poşta Română în pandemie. Horia Grigorescu, REACŢIE în direct: Este adevărat!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Jurnalistul Val Vâlcu i-a transmis, în direct, un mesaj lui Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române.

Val Vâlcu i-a transmis lui Horia Grigorescu, directorul Poştei Române, la începutul emisiunii de luni de la DC News, un mesaj de felicitare pentru toţi poştaşii care, în timpul stării de urgenţă când toţi românii stăteau în case, se aflau pe străzi, înfruntând toate riscurile, pentru a le duce oamenilor pensiile, corespondenţa şi a-şi îndeplini toate celelalte sarcini pentru comunitate. 

"Vreau să vă felicit, să vă rog să le transmiteţi şi angajaţilor felicitări pentru că în acea perioadă în care lumea stătea în casă, ei erau la datorie. Noi îi vedeam pe geam, iar ei umblau din uşă în uşă", i-a transmis Val Vâlcu.

"Toţi poştaşii care au fost în prima linie în această perioadă delicată şi încă sunt în prima linie au fost în permanenţă pe stradă, s-au expus multor factori de risc însă şi-au dus misiunea la bun sfârşit cu foarte mult curaj şi responsabilitate. Şi mă bucur că există apreciere publică pentru aceşti eroi, poate nevăzuţi de multe ori.

Într-adevăr, în această perioadă au fost foarte mulţi eroi: medicii sau angajaţii din MAI. Dar inclusiv poştaşii au fost şi sunt nişte eroi ai acestei perioade. Nişte eroi care şi-au îndeplinit, cu vârf şi îndesat, toate obligaţiile pe care noi, ca şi companie, putem să ni le asumăm în faţa partenerilor noştri comerciali".

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel