”Ce are Vela cu Arafat”. Ministrul: A fost o ciudățenie. S-au făcut liste. Am rămas mirat!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Raed Arafat FOTO AGERPRES
Raed Arafat FOTO AGERPRES
Ministrul Marcel Vela a vorbit din nou despre Raed Arafat.

„Concluzia este în urma auditului, ca să ne înțelegem. (...) Auditorii: un corp de peste 100 de experți din Minister, Direcția de Audit, profesioniști care verifică achiziții publice, plăți din bani publici, organizare de management, facturi achitate sau neachitate, caiete de sarcini scoase la licitații.

Ciudățenia a fost așa. În prima parte am vorbit despre Jandarmerie, că voi demite pe unii. Dacă îi demit, nu va fi prin prisma a 10 august, acolo trebuie să aștept rezultatul Parchetului, al DIICOT-ului, ci pentru că nu s-au organizat bine să desecretizeze și au lungit-o atâtea zile. Deci pentru managementul defectuos cu întârzierea desecretizărilor și pe ceea ce a constatat auditul, suprapuneri de sarcini.

(n.r. revenind la Raed Arafat) Ciudățenia a fost că nici nu e terminat auditul că a ieșit un val că ce are Vela cu Arafat. Alt val că vreau să-l schimb. Nu am declarat că vreau să-l schimb. Nici domnia sa nu a spus că vrea ministrul să mă schimbe, a răspuns la o întrebare firească a unor jurnaliști.

(...) S-a născut pe Facebook, în comentarii politice, în dezbateri că domnul Arafat trebuie evaluat în aur sau nu știu ce metale prețioase. S-au făcut liste de susținere. Am fost anunțat că acum două seri nu știu cine vrea să facă un protest. Și am rămas mirat. Jandarmeria nu a făcut protest, nici nu s-a dus la televizor să se vaite. Poliția de Frontieră la fel.

Auditul nu este finalizat. De ce să perturbăm societatea, să facem o atmosferă neprielnică?!", a spus Marcel Vela, joi seară, la Digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel