26 noi 2020 / 23:49
Ce echipament va purta Naţionala U21 la Jocurile Olimpice de la Tokyo
Echipa de fotbal U21 a României va purta la Jocurile Olimpice de la Tokyo un echipament special creat împreună cu suporterii.
Foto: Federația Română de Fotbal

Fotbalul românesc revine la Jocurile Olimpice după mai bine de jumătate de secol, iar performanța este onorată cu un kit de joc în ediție limitată.

„Generația lui Pușcaș, Radu, Hagi sau Coman a realizat în 2019 nu doar cea mai bună performanță din istoria României U21, semifinalele Campionatului European, ci a readus fotbalul nostru la Jocurile Olimpice după peste jumătate de veac. Tot la Tokyo, dar în 1964, o altă generație de talent, în care se regăseau Adamache, Ienei, Pîrcălab și Dan Coe, reprezenta România”, anunță Federația Română de Fotbal.

 

Provocare lansată fanilorÎn 2021, cei care și-au spus „generația de fier” merg în Japonia, la Jocurile Olimpice, iar pentru ei, Federația Română de Fotbal a creat împreună cu suporterii un echipament de joc special, dedicat sărbătorii olimpice.

„Am lansat fanilor provocarea de a imagina designul echipamentului și am primit aproape 100 de propuneri. Ulterior, comisia formată din Horia Brenciu (artist), Vlad Munteanu (manager operațional loturi naționale FRF), Alfonso Flores (manager sponsorizări Joma) și reprezentanți ai departamentelor comunicare și marketing FRF a ales viziunea câștigătoare a lui Cătălin Marian”, spun reprezentanții FRF.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri