Ce este microneedlingul. Așa poți scăpa de semnele de pe față
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Vrei să scapi de cicatricile de pe față? Microneedlingul este soluția.

Microneedlingul este o terapie non-chirurgicală și non-invazivă, ce utilizează un dispozitiv cu microace care pătrund în piele la profunzimi diferite, în funcție de zona tratată, și facilitează totodată penetrarea unor cocktail-uri de substanțe nutritive sau plasmă bogată în trombocite. Provocarea mecanică a mictrotraumei asupra pielii declanșează mecanismul natural de regenerare celulară care determină producția de colagen și elastină, îmbunătățind vigoarea și textura pielii.

Metoda este deosebit de utilă pentru tratamentul cicatricelor postacnee, vergeturi, riduri fine, pete sau laxitate tegumentară. Se poate efectua pe zone mai greu accesibile prin alte metode, cum ar fi zona cearcănelor sau deasupra buzei superioare și are de asemenea rezultate foarte bune și pentru rejuvenarea tegumentului mâinilor sau decolteului. Ședința de tratament durează circa 20 de minute și se efectuează după aplicarea unei creme anestezice.

După tratament pielea poate fi ușor iritată pentru câteva zile. Se recomandă efectuarea unei serii de 3 tratamente pentru obținerea unor rezultate optime. Procesul de regenerare celulară se menține pe o durată de 6 luni după o astfel de terapie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel