Ce obsesii are Florin Răduță, câștigătorul X Factor 2015!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Desemnat în 2015 marele câștigător al celei de-a cincea ediții ’X Factor' România, Florin a făcut ce știe el mai bine. A continuat să cânte.

“Tot ceea ce am făcut de la câștigarea concursului a fost să mă ocup neîncetat de cariera mea, din toate punctele de vedere: management, căutarea pieselor și realizarea proiectelor până la cele mai mici detalii, bugete, promovare, band, concerte s.a. Absolut totul fusese realizat de mine, fără niciun ajutor. Toată lumea încerca să schimbe ceea ce sunt. Mergeam în studiouri pentru căutarea pieselor și mi se cerea să cânt ca Smiley, ca Randy, etc pentru a vinde și pentru a face "hit-uri". În încercarea de a avea succes și a oferi doar ceea ce se cerea, mă îndepărtasem foarte mult de ceea ce sunt cu adevărat și ceea ce trebuia să fac! Așa că a trebuit să mă retrag pentru o perioadă! Sunt un om destul de sincer și oamenii cunosc asta:  Nu mai îmi doream să fac asta! Așa că m-am oprit”, povestește artistul, care între timp a învățat să se exprime și să compună piese. Astfel, el revine cu un nou proiect și lansează single-ul “GOI”!

"Nu era în plan să revin cu un nou proiect. Așa s-a născut piesa "GOI", ca și cum a dorit să ajungă! Tema piesei este dorința, obsesia și sexul. Piesa, în esența sa, arata cât de vulnerabil este un bărbat în fața unei femei! Vorbește despre o relație bazată pe plăcerile carnale și pe dorință, fără implicare emoțională! În care de multe ori ne închiriem și ultima urmă de control. Este o stare foarte reală pe care am trăit-o într-o relație de genul aproximativ 1 an...  

(oar_w460)

Este proiectul cel mai real și sincer de până acum. De data aceasta m-am implicat 100 % în procesul de creație. Nimic forțat, eu în fața pianului și piesa a fost scrisă în 10 minute! Am luat parte la producția piesei (alături de Antipoem) și de data această, scenariul clipului a fost scris de mine, videoclipul a fost făcut de Claudiu Stan, omul care m-a ajutat să exprim ideile în imagini, cât se poate de bine. Am știu foarte clar ceea ce vreau să ofer. Vor urmă și alte stări, alte piese, pentru că ultimul an m-a maturizat foarte mult și din punct de vedere personal și mai ales, artistic. Am înțeles că totul se întâmplă cu un scop!",  a mai declarat Florin Răduță, mândru de noul său single. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel