Ce se întâmplă cu PNDL. Daniel Suciu, mesaj pentru Cioloş şi Barna: Le dau doar câteva date
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Daniel Suciu
Daniel Suciu
"Nu există comunitate din țară unde să nu se construiască!", transmite Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale, referindu-se la programul PNDL.

"Și pentru toți deontologii de dreapta care vor oprirea PNDL și vorbesc de performanța lor în accesarea fondurilor europene le dau doar câteva date. Simple și verificabile. Este evident că investițiile guvernamentale și cele pe fonduri europene au determinat cea mai mare creștere a sectorului construcțiilor din Uniunea Europeană. Este evident că facilitățile oferite de noi constructorilor au determinat cele mai multe angajări în acest secor și cea mai mică rată a șomajului din ultimii mulți ani.

Astăzi, am închis sau avem în execuție aproape 13.000 de șantiere în toată țara, la care se adaugă cele aproape 5000 de contracte semnate pe POR, aproape toate în actuala guvernare. Pentru că tehnocrații lui Cioloș&Barna&company au fost în stare să semneze fix 8 în guvernarea lor. Și cum obișnuiesc să merg pe teren, azi am fost să văd câteva obiective din județul Tulcea, unde facem în fiecare zi lucruri pentru oameni".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel