Urmărește emisiunea live
Ce se întâmplă dacă arzi cuișoare în cameră. 5 efecte SURPRINZĂTOARE
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Trebuie să fi auzit adesea că arderea frunzelor de dafin în casă are beneficii, dar astăzi vom explica cinci lucruri care se întâmplă atunci când arzi cuișoare în propria locuință. 

Se spune că dacă arzi cuișoare ca tămâie, atragi bogăția și prosperitatea, alungi energiile negative, produci vibrații spirituale pozitive și purifici zona. 

1. Alungă energiile negative

La fel ca frunzele de dafin, cuișoarele sunt grozave atunci când vine vorba de eliminarea energiilor negative din casă. Cuișoarele sunt un condiment foarte apreciat și aroma sa dă un miros puternic.

2. Atrage norocul și banii

Mulți oameni folosesc cuișoare pentru noroc înainte de a se apuca de un nou proiect sau loc de muncă. Deci, ade câteva cuișoare în casă și apucă-te de noi proiecte. 

3. Purifică mintea și corpul

Mirosul picant și energic al cuișoarelor nu poate decât să te înveselească și să te ajute să depășești stările negative.  

După ce ai ars cuișoarele, aruncă-le într-o oală cu apă și fierbe-le încet, pentru a purifică aerul din casă. 

4. Atrage iubirea

Știi că poți arde cuișoare pentru a atrage iubirea? Dacă nu ești într-o relație, poate vrei să încerci această abordare. Într-adevăr, cuișorul este foarte renumit pentru efectele sale pozitive asupra iubirii și armoniei într-un cuplu, dar te poate ajuta și să îți găsești iubirea adevărată.

Motivul este simplu! Cuișoarele te eliberează de gândurile negative și îți purifică mintea și, prin urmare, ești mai apt să întâlnești oameni noi. 

5. Menține armonia în relația ta

Ai probleme în relația ta? Nu vă panica, arde câteva cuișoare în cameră. Cuișoarele sunt cunoscute pentru numeroasele sale beneficii pentru cuplurile căsătorite, deoarece sunt utilizate pe scară largă pentru a reaprinde flacăra într-un cuplu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel