Cea mai cunoscută scenă din "Titanic", EROAREA lui DiCaprio. Regizorul a DECIS să o păstreze. Iată De Ce
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Titanic este unul dintre cele mai cunoscute și premiate filme din toate timpurile, însă puțini cunosc povestea erorii actorului Leonardo DiCaprio, eroare ce a rămas în film la dorința regizorului. Iată de ce.

Titanic este unul dintre cele mai iubite și vizionate filme, o poveste de dragoste a anilor '90 cu un final tragic. Ei bine, deși generații întregi s-au uitat de nenumărate ori la acest film, puțini știu că au existat și erori ale actorilor principali, Leonardo DiCaprio si Kate Winslet, cei care i-au portretizat pe Jack Dawson si Rose DeWitt Bukater.

Așadar, una dintre cele mai cunoscte scene din film este cea în care DiCaprio a trebuit să o deseneze pe Kate nud. Ei bine, deși nu pare, aceasta este scena în care actorul a făcut o eroare, dar pe care regizorul James Cameron a decis să o păstreze. 

De ce eroare?

În timpul scenei, atunci când Rose vine la Jack și îi cere să o deseneze ca pe una dintre franțuzoaicele sale, vizibil emoționat de scenă, DiCaprio s-a pierdut și a greșit replica, iar acest lucru a  fost recunoscut chiar de el, într-un interviu pentru Mirror, citează mundodeportivo.com

Deși replica din scenariu era "Rose, întinde-te pe canapea", Leonardo DiCaprio a spus: "Întinde-te pe pat, scuze, pe canapea!".   

În ciuda erorii, regizorul a ales să folosească această variantă greșită pentru că i s-a parut ca exprimă reacția sinceră și naturală a lui Jack. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel