Cea mai TARE variantă de ambasador al lui Brâncuși în locul Irinei Rimes. Ministrul Culturii ar fi dat LOVITURA, dar poate la anul...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Dacă eram Bogdan Gheorghiu aș fi venit cu cel mai bun ambasador onorific al Zilei Brâncuși care să prindă la puștime.

Ce să faci cu Irina Rimes? Irina Rimes este o fetiță de 28 ani care cântă drăguț și pe care nu te poți supăra când mai scoate câte-o bâlbă. E simpatică, dar ușor plictisitoare și poate ar fi trebuit să-i dedice lui Brâncuși melodia asta a ei, că tot credeau unii că domnul sculptor îi e iubit:

"Nu mă căuta, nu mă căuta...

Am fugit de mult, nu mai sunt a ta

M-ai pierdut de mult, nici nu mai știu cum


M-ai pierdut cândva, nici nu mai știu când".

Eu aș fi avut o variantă mai bună de ambasador... pentru că nu-l facem cunoscut la puștime cu niște bâlbe ale Irinei Rimes, într-o limbă română stricată cu accente moldovenești, pe domnul sculptor. Desigur, varianta mea este din categoria Irina Rimes, dar la alt nivel.

(w670)

Irina Rimes

Ca să fie treaba treabă l-aș fi făcut ambasador pe domnul CRBL. Puneam celebra poză în care îi iese Coloana Infinitului dintre picioare și ce altă promovare mai bună care să prindă? Irina Rimes l-a promovat pe Constantin Brâncuși cu un mesaj scurt și banal pe Facebook și cu o poză postată făcută la Coloana Infinitului în care ea stă cu spatele. A strâns cu fotografia aia banală doar 3800 like-uri în vreo 5 zile.

Păi dacă era acum CRBL ambasador și punea poza în care Coloana Infinitului îi răsărea dintre picioare în timp ce el stătea cu ochi închiși și o figură mai mult decât satisfăcută rupea rețelele sociale!

Dar el a făcut poza când nu era ambasador, prin 2012, și târgujienii l-au declarat persoana non-grata astfel încât cântărețul să nu mai calce prin orașul lor. Desigur, decizia autorităților este împotriva Constituției, dar cui îi pasă de legea fundamentală a țării? A ieșit mare tam-tam la acea vreme. Vă dați seama ce reclamă i-ar fi adus domnului Brâncuși? Desigur, dacă de asta avea nevoie domnul sculptor, să-l cunoască fanii lui Abi Talent sau ai Irinei Rimes. Poate l-ar fi ajutat și pe ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu să ajungă să-i vadă creațiile dacă tot n-a apucat. Dar ce supărăcioși eram în 2012 și ce deschiși la minte am devenit astăzi încât o punem pe Irina Rimes să-l promoveze pe Brâncuși...

Eh... dacă n-avem CRBL. Poate la anul... asta dacă nu ne deșteptăm între timp.

(w670)

CRBL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel