Cel mai mare lucru pe care Apple nu l-a anunțat la lansarea noilor produse
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
FOTO: Apple
FOTO: Apple
Pe data de 10 septembrie Apple a avut o nouă lansare de produse. Printre acestea se numără modele noi de iPhone și Apple Watch. Cu toate acestea, un lucru important ar fi fost ezitat la această lansare. 

În acest an, companiile de telecomunicații, oficialii federali și executivii tehnologici au discutat despre 5G, următoarea generație de rețele wireless, cu promisiunea conexiunilor la internet atât de rapid încât vor susține un mod de viață cu totul nou, scriu jurnaliștii de la CNN.

Cu toate acestea, la evenimentul de marți, directorii Apple nu au rostit expresia „5G" măcar o singură dată.

În schimb, Apple a introdus upgrade-uri iteractive ale smartphone-ului, inclusiv durata de viață a bateriei îmbunătățită și camere mai bune. Dar a renunțat la introducerea unui telefon capabil 5G.

Un risc pentru compania Apple

Decizia de a întârzia, probabil până la cel puțin 2020, este un risc pentru Apple, mai precizează sursa citată. Ar putea oferi rivalilor Apple, precum Samsung - cu cele două modele capabile de 5G - un avantaj pe piață.

Într-o perioadă în care vânzările de smartphone-uri Apple se micșorează, iar noile sale modele arată la fel ca modelele mai vechi, un iPhone 5G ar fi putut oferi un avantaj.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel