Cele mai simple şi ieftine trucuri care vă scapă de furnici pentru totdeauna
Data publicării:
Autor: Ana Vasilescu
WhatsApp
Furnici
Furnici
Ai o grămadă de furnici în casă sau în grădină şi nu mai ştii cum să scapi de ele? Vă prezentăm câteva trucuri simple şi ieftine care vă vor scăpa de aceste insecte pentru totdeauna. 

Scorțișoară


Furnicile urăsc mirosul de scorţişoară. Adăugați o jumătate de linguriță de scorțișoară într-o cană cu apă. Înmuiați o bilă de bumbac și plasaţi-o în zonele în care aveţi furnici. Repetați această procedură până când micile insecte vor dispărea. Puneți bețișoare întregi de scorțișoară lângă ușă, pe pervazurile geamurilor și la alte intrări. 

Oțet


Furnicile mai urăsc şi oţetul. Umpleți un recipient cu apă şi oţet, adăugaţi puţină lămâie sau orice alt miros la care sunt sensibile furnicile. Agitați bine înainte de utilizare și apoi pulverizați la toate punctele de acces posibile. Faceți asta o dată pe zi până când furnicile dispar.

Borax


Boraxul este un mineral natural care este utilizat în majoritatea pesticidelor. Boraxul se vinde sub formă de pulbere sau sub formă de sare de cristal incolor. Ai nevoie de o cană cu apă caldă, o jumătate de cană de zahăr, două linguri de borax și o cârpă de bumbac. Amestecă toate ingredientele și înmoaie bumbacul în amestecul obţinut. Puteți așeza apoi acea cârpă de bumbac oriune doriţi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel