CEx PSD, 23 august 2019. Discuții despre organizarea Congresului, propuneri de miniștri și remaniere
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă
Social-democrații se reunesc vineri, la Parlament, de la ora 12.00, în ședința Comitetului Executiv al partidului.

Printre subiectele de discuție de vineri se numără chestiunile organizatorice privind Congresul PSD de sâmbătă și proiectele politice ale partidului, dar și propunerile de miniștri pe care liderul PSD urmează să i le trimită președintelui Klaus Iohannis.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, vinerea trecută, la Iași, că va trimite săptămâna aceasta propunerile pentru noii miniștri președintelui Klaus Iohannis, după o discuție în Comitetul Executiv Național (CExN). Liderul PSD a mai spus că va transmite șefului statului și propunerea pentru funcția de vicepremier pe probleme economice, unde interimar este Eugen Teodorovici.

Surse din interiorul PSD au declarat, pentru Mediafax, că Viorica Dăncilă îl va propune pe Mihai Fifor la Interne, după finalizarea perioadei de interimat. De asemenea, PSD se gândește la un înlocuitor al lui Mihai Fifor la parteneriate strategice.

Un alt subiect de discuție vizează remanierea guvernamentală.  

Totodată, social-democrații ar putea discuta, vineri, despre guvernare, în condițiile tensiunilor apărute în coaliție.

Partidul Social Democrat se va reuni în Congres, sâmbătă, de la ora 11:00, pentru a lansa candidatura Vioricăi Dăncilă la prezidențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel