CEx PSD. Zetea: ”Dăncilă nu a plâns!” Ce zice de Olguța Vasilescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES
Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES
Preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, a făcut precizări, marți seară, la Antena 3, cu privire la posibilele disensiuni apărute în ședința PSD.

Gabriel Zetea a fost întrebat de către Cătălina Porumbel dacă Viorica Dăncilă a plâns în cadrul ședinței CEx PSD, într-un presupus conflict. Gabriel Zetea a spus: „Doamne, ferește, nici vorbă! Au existat discuții, controverse, în ședința CEx PSD, dar aceste lucruri sunt normale. Atunci când faci o analiză fiecare vine cu părerea, impresia și trăirile sale din interiorul campaniei electorale. În ultimele 2-3 săptămâni a existat o îmbunătățire vizibilă a campaniei PSD, fapt care ne bucură. Sunt discuții în contradictoriu, vederi diferite, dar aceasta nu înseamnă că ne certăm între noi în CEx PSD pentru că ar fi păcat”.

„A existat o dispută, trebuie să fim sinceri până la urmă, dar este o interpretare diferită a unui discurs a lui Claudiu Manda în Dolj. A încercat mobilizarea electoratului său folosind anumite cuvinte cu propriul electorat și cu membrii de partid. Însă, acest fapt nu înseamnă că nu mergem înainte. Asta nu înseamnă că, în Dolj, Claudiu Manda nu și-a condus bine organizația, care față de alte organizații județene a câștigat în favoarea Vioricăi Dăncilă. Acesta este unul dintre cei mai fervenți susținători ai candidaturii Vioricăi Dăncilă să câștige alegerile și în turul 2!”, a spus Gabriel Zetea, într-o intervenție în direct, la Antena 3.

Gabriel Zetea a mai precizat că Lia Olguța Vasilescu rămâne șef al campaniei candidatului PSD la prezidențiale. ”Olguța Vasilescu este extrem de apreciată în interiorul partidului și a organizațiilor județene. Olguța a prezentat până la urmă lucrurile pe care le-a făcut și a spus că, sigur, e dispusă, dacă există cineva mai bună, să facă un pas în spate. Dar în momentul acela toți au intervenit și ea a spus că rămâne evident”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel