CExN PSD, scandal Dragnea. Țapardel, semnal din PE: Poate afecta totul
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Reacție imediată din PE la conflictul din PSD. 

”PSD s-a remarcat în politică prin unitatea de care a dat dovadă şi prin rezultatele foarte bune obținute pentru România în timpul perioadelor în care s-a aflat la guvernare. În prezent, partidul traversează momente mai puțin fericite, dar în actuala situaţie nu există decât o variantă: UNITATEA!” atrage atenția Claudia Țapardel. 

„Nu este momentul unui conflict în interiorul partidului, mai ales că ne aflăm în preajma preluării de către România a Preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene, dar şi în apropierea alegerilor europarlamentare şi a celor prezidenţiale. Există un risc major ca de acest conflict intern să beneficieze adversarii politici, care au tot interesul să ne slăbească şi să preia guvernarea", a declarat europarlamentarul social-democrat, Claudia Ţapardel.

În continuare europarlamentarul afirmă că ”PSD este partidul care a demonstrat în ultimii ani că se poate face performanţă în politică: o guvernare de succes, rezultate economice foarte bune, o îmbunătățire reală şi importantă a veniturilor populației. PSD se află în plină reformă a legislației privind sistemul judiciar și a legilor de funcționare a instituțiilor de siguranță națională. PSD este partidul care a dovedit că se poate lupta cu abuzurile judiciare comise în trecutul apropiat de instituțiile de forță. PSD are de partea lui încrederea oferită prin vot democratic de români și, deopotrivă, rezultatele economice foarte bune.”

„Cred în unitatea şi în efortul comun de a rezolva orice conflict în interiorul partidului. Sunt un membru foarte vechi al acestui partid, cu peste 17 ani de activitate în slujba PSD. Cred cu fermitate că partidul trebuie să ofere românilor un climat de stabilitate, atât la guvernare, cât şi în interiorul PSD", a precizat Claudia Ţapardel.

Aceasta mai afirmă că PSD trebuie să rămână unit şi concentrat pe punerea în aplicare a măsurilor din Programul de guvernare pentru care a fost votat de milioane de români. Nu putem să-i dezamăgim pe cei care ne-au acordat încrederea lor şi nu putem fi părtaşi la aruncarea României în haos tocmai în Anul Centenarului.

”Fac apel la CALM şi UNITATE în interiorul PSD. Este esenţial ca în şedinţa Comitetului Executiv Naţional să se găsească soluţiile optime pentru a stinge cât mai
 repede conflictul. România are nevoie de continuitate cu PSD la guvernare. Românii au nevoie de stabilitate şi încetarea disputelor politice, care pot afecta tot ceea ce s-a făcut bine până acum”, anunţă europarlamentarul Claudia Ţapardel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel