CExN PSD, ziua marilor răfuieli. Informațiile momentului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
CExN al PSD are loc în aceste momente. 

CExN PSD. Gabriela Firea susține că se vrea excluderea sa din partid și a doi miniștri din Guvern: Paul Stănescu și Tudorel Toader. Liviu Dragnea a subliniat că nu vor fi excluși. Liderii PSD sunt în ședință, fără telefoane. 

CExN PSD. Viorica Dăncilă s-a alăturat ședinței lui Liviu Dragnea. Deși neoficial, susține tabăra președintelui PSD. Premierul a spus că se va pronunța în CEx. 

CExN PSD. Înainte de ora 12:00, sunt două ședințe în PSD, una la care participă Liviu Dragnea și alți zece lideri, alta la care participă semnatarii scrisorii și Mihai Tudose. 

CExN PSD. Este o zi a marilor răfuieli politice interne PSD-ului. Au avut loc negocieri tensionate ale celor două tabere. Potrivit informațiilor de joi seară, Liviu Dragnea se bucura de o susținere confortabilă, având doar 16 lideri împotrivă, din cei 72. 

Negocierile au continuat. Deja și liderii Opoziției consideră că Liviu Dragnea iese ”învingător” din acest conflict. 

CExN PSD. Chiar dacă unul câștigă, PSD este slăbit de conflictele interne și mai există riscul ca parlamentarii ce fac parte din filialele puciștilor, alături de parlamentarii lui Victor Ponta și de Opoziție să încerce schimbarea lui Dragnea de la conducerea Camerei Deputaților, săptămâna viitoare. 

Rămâne de văzut care va fi și poziția Vioricăi Dăncilă, pe care puciștii au încercat s-o convingă să le fie alături. Pe de altă parte, ar urma să se ia o decizie cu privire la contestatari, oameni aflați în funcții cheie în partid. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel