CFR Cluj. Edi Iordănescu, despre refuzul de a continua
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Edi Iordănescu a fost demis după numai trei meciuri pe banca campioanei CFR Cluj. Patronul a încercat după decizie să-l întoarcă din drum, dar fiul fostului mare selecționer Anghel Iordănescu, a refuzat categoric.

„Am căzut de acord la o anumită sumă pentru rezilierea contractului și m-a sunat domnul Varga. Mi-a zis că a vorbit cu jucătorii, că s-a gândit mai bine și că vrea să rămân. A zis că este dispus să meargă mai departe cu mine și să lucrez cu viitoarea conducere. Dar i-am spus că nu sunt de acord, pentru că eu am venit cu o anumită echipă managerială. Și nu mi-a căzut bine faptul că au fost implicați jucătorii, chiar dacă mă onorează părerea lor. E vorba de autoritate. Și nu am fost de acord.

Era clar că noua conducere dorea altceva. Eu nu am fost alegerea lor. Când am venit, știam cine e la baza proiectului și că nu sunt dorit de toată lumea. Dar am crezut că pot schimba ceva cu stilul meu, cu devotamentul meu și cu munca mea", a declarat Edi Iordănescu la Digi Sport, potrivit GSP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel