CFR, vouchere şi reduceri de 45% la bilete
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Vouchere şi reduceri de 45% la bilete pe rute interne, doar la standul CFR Călători de la Târgul de Turism al României.

Timp de 4 zile, în perioada 20 - 23 februarie 2020, CFR Călători este prezentă la Târgul de Turism la României - ediţia de primăvară, care se desfăşoară în Complexul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti. Vă întâmpinăm la standul nostru cu informaţii despre cumpărarea online de bilete în trafic intern /internaţional şi despre cele mai avantajoase oferte ale companiei către principalele destinaţii turistice din ţară şi din Europa, inclusiv despre serviciul Tren Charter - un produs inedit al CFR Călători.

În perioada târgului, oferim vouchere cu reducere 45% pentru cumpărarea biletelor de tren în trafic intern, iar vizitatorii de la târg, înscrişi sau care se înscriu la newsletter-ul CFR Călători, pot cumpăra direct de la standul nostru bilete de tren cu reducere 45%. Avem surprize şi pentru cei mici. La fiecare oră exactă, de joi până sâmbătă între 11:00 şi 16:00 şi duminică între 11:00 şi 14:00, copiii care se vor aduna lângă macheta de trenuleţe pot proba şepcuţele de ceferist şi pot face fotografii pentru colecţia personală.

Standul CFR Călători se află în Pavilionul B2 la numărul 132-133 şi poate fi vizitat de joi până sâmbătă între orele 10:00 - 18:00, iar duminică în intervalul orar 10:00 - 16:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel