Chefi la cuţite. Chef Iosif Ștefănescu face echipă cu chef Sorin Bontea
Data publicării:
Autor: Ana Vasilescu
WhatsApp
Cuțitele vor scoate scântei în cea de-a patra confruntare a celui mai iubit show culinar, difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:00.

Având în vedere că Sorin Bontea a adjudecat amuleta care îi permite ca în cel de-al patrulea battle să aibă alături un aliat de încredere, chef Iosif Ștefănescu va primi diseară undă verde, mai exact, va coordona și va găti umăr la umăr cu concurenții din echipa verde: "Astăzi îl avem pe Iosif, două mâini extra! Și nu orice mâini! Astăzi am șanse foarte, foarte mari să câștig proba", va spune mândru chef Bontea.

"Faptul că fac parte dintr-o echipă, nu înseamnă că le va asigura 100% succesul. Bucătăria este o muncă de echipă, contează fiecare rotiță, cum interacționează între ei", este de părere Iosif Ștefănescu, chef bucătar într-un steakhouse renumit din București.

După ce a mai pierdut un om, chef Cătălin caută soluții, căci în acest moment se află în inferioritate numerică, cu doar patru bucătari: "Trebuie să vin cu un preot să scap de duhurile rele! Toți vorbesc despre ghinionul pe care îl are Scărlătescu", mărturisește juratul. Mai mult decât atât, nici tema probei nu va relaxa spiritele în bucătăria Chefi la cuțite, căci îndrăgita prezentatoare Gina Pistol le va pune în față chefilor trei cutii misterioase cu ingrediente ce așteaptă să fie deslușite în rețete extraordinare: "Va trebui să folosiți tot ceea ce se află în cutie și vor trebui să se regăsească toate pe aceeași farfurie!", va adăuga Gina.

Cum va decurge cea de-a patra confruntare pe echipe din sezonul 7, care va fi echipa câștigătoare, dar și ce concurent va părăsi show-ul în urma probei individuale, telespectatorii Antena 1 pot urmări diseară, de la 20:00, în cea mai nouă ediție a celui mai iubit show culinar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel