Urmărește emisiunea live
Chefi la cuţite, sezon nou. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au degustat supă filipineză de intestine
Data publicării:
Autor: Ana Vasilescu
WhatsApp
Cea de-a doua ediție de jurizări pe nevăzute din sezonul 7 Chefi la cuțite, difuzată aseară pe Antena 1, a adus pe masa juraților printre cele mai diverse preparate. Un dish la care chefii nu s-ar fi așteptat niciodată a fost pregătit de o concurentă din Filipine, care a vrut cu tot dinadinsul să obțină cuțitul cu un preparat tradițional din țara sa.

Degustarea chefilor a fost întreruptă de Gina Pistol, care le-a dezvăluit numele rețetei, explicându-le că supa se prepară din intestine de capră. Jurații au avut un nod în gât după ce au aflat ce preparat au în fața lor, însă asta nu i-a oprit pe Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu să acorde câte un cuțit acestei farfurii controversate: "Eu am mai gustat genul acesta de supă, mie mi-a plăcut", a spus chef Bontea.

Tot marți seară, cei trei jurați s-au luptat pentru cea de-a doua amuletă a sezonului, ce oferă avantajul de a bloca câte un ingredient principal celorlalte două echipe. După o sesiune de gătit de 60 de minute, în care chefii și-au transpus viziunea culinară într-o farfurie ce a avut la bază avocado, ridiche și ou, Nicolai Tand, invitatul special al serii, a fost cel care a decis soarta luptei din bucătărie. Chef Sorin Bontea a reușit să îl impresioneze pe cheful maramureșean cu un dish pe bază de pește, condimentat și echilibrat în arome: "Vreau să am cât mai multe amulete de genul acesta!", afirma chef Bontea fericit la finalul serii.

Chefi la cuțite continuă etapa de jurizări pe nevăzute din sezonul 7 și săptămâna viitoare, luni și marți, de la 20:00, pe Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel