Chioșcurile de la stația de metrou Pipera, demolate joi seara! Comercianții se ceartă cu jandarmii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captură video RealitateaPlus
Captură video RealitateaPlus
Scandalul de la metrou continuă. Chioșcurile au fost demolate și joi seara.

Totodată, stația Pipera s-a închis mai devreme cu 15 minute, iar oamenii nu au mai putut lua metroul spre casă, transmite RealitateaPlus. În consecință, mai multe persoane s-au certat cu jandarmii. Forțele de ordine le-au verificat oamenilor declarațiile pe care trebuie să le aibă la ei după ora 22:00.  

Ieri au fost demolate toate chioșcurile de la stația de metrou Ștefan Cel Mare, iar astăzi au urmat cele de la stația Pipera. Angajații magazinelor din subteran s-au adunat la metrou să protesteze față de măsura impusă de compania de metrou. În zilele următoare se va trece și la stațiile din celelalte sectoare, spun autoritățile. Multe dintre ele încurcă evacuarea călătorilor în caz de urgență. Reamintim că ieri, 7 aprilie, chiar directorul Metrorex a intervenit în problema spațiilor comerciale și a încercat să deschidă, folosind o rangă, ușa unui spațiu comercial din incinta metroului. Ștefan Paraschiv a fost filmat în timp ce se chinuia să deschidă ușa. Mulți au catalogat acest gest ca fiind unul abuziv.

VEZI ȘI: Demolare magazine metrou. Răzvan Cuc: Politicienii USR-Plus au scos ranga în războiul lor! Să vă spun de ce este un ABUZ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel