Chirieac: Aroganță politică INIMAGINABILĂ! E un MESAJ că vor putea FRAUDA și la parlamentare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat în urma scandalului de pe scena politică, în contextul alegerilor locale 2020, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

"Eu am considerat o mare aroganță declarația domnului președinte Dan Barna. Mi s-a părut nejustificat de arogantă pentru un om politic. "Nu e domne, e șoferul lui Tudorache!". Păi ce căuta șoferul lui Tudorache cu procurorul Sprîncu, acolo, în cameră?! Dar nu, eu mă gândesc în acest moment că, de fapt, mesajul este acesta că: "Noi suntem USR, nu ni se poate întâmpla nimic! Legea există pentru toți ceilalți, dar nu pentru noi"

Și atunci, această aroganță politică inimaginabilă care l-a pierdut pe Adrian Năstase, care aroganța lui nu putea fi niciun fel comparată cu ce se întâmplă acum, nicio legătură. Năstase avea alt nivel intelectual, altă cultură... Acum mă gândesc că este un mesaj pentru militanții partidului său: "Da, și la parlamentare putem frauda alegerile, nu ni se va întâmpla nimic!"", a spus Bogdan Chirieac, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel