Chirieac: E cel mai bun agent electoral al PSD-ului! 1 septembrie, moment DIFICIL pentru PNL
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Bogdan Chirieac a făcut declarații, miercuri seară, vizavi de ce se va întâmpla în luna septembrie în România, amintind totodată și de întrebarea adresată de DC News președintelui Iohannis. 

Analistul politic Bogdan Chirieac consideră că PSD-ul are cel mai bun agent electoral în acest moment: PNL-ul, aflat la putere. Liberalii, spune Chirieac, se vor confrunta în luna septembrie cu nemulțumirea pensionarilor. 

„În momentul ăsta, cel mai bun agent electoral al PSD-ului este chiar PNL-ul aflat la putere. Nu există un agent electoral mai bun. Va fi un moment dificil pentru PNL 1 septembrie, unde lumea nu va accepta să nu li se majoreze pensiile cu 40 la sută”, a spus Bogdan Chirieac, subliniind că „începi să te gândești și la alegerile parlamentare care vor avea loc în România la un moment dat”. 

În continuare, Bogdan Chirieac a amintit de întrebarea adresată de DC News la conferința de presă organizată de Klaus Iohannis, în care președintele a anunțat deciziile luate privind începerea noului an școlar. 

„DC News i-a pus cea mai pertinentă întrebare, dintr-un punct de vedere, președintelui Iohannis. I-a zis *Domle, vreți să începeți școala pe 15 ianuarie, ca semaforul așa, roșu-galben sau verde. Dar dacă începe sau nu școala, peste două săptămâni, îi aduci la vot pe părinții și bunicii celor care încep școala sau care nu încep școala. Cum faci? Îți asumi asta, dacă numărul de infectări crește?* N-avem un răspund deocamdată la această soluție”, a mai declarat analistul politic Bogdan Chirieac la Antena3, în emisiunea moderată de Răzvan Dumitrescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel