Chirieac - Pieleanu, ipoteză revocare Kovesi. Iohannis, joc pentru al doilea mandat
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Chirieac - Pieleanu
Chirieac - Pieleanu
DCNews a transmis exclusiv ziua în care președintele Klaus Iohannis ar urma s-o revoce pe Laura Codruța Kovesi de la conducerea DNA. 

”Am dat informația fiindcă diplomații străini acreditați la București ne-au furnizat această informație - și care ne-au dat și-n trecut informații valabile- ne-au spus că Mitchell, pe de-o parte, emisarul doamnei Merkel, în weekend, pe de altă parte, și urmează o decizie de revocare. Atât SUA, cât și Germania nu au treabă cu dl Iohannis sau cu doamna Kovesi, au treabă cu respectarea Constituției în România. Decizia CCR este clară și obligatoriu de respectat!” a subliniat Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

”Eu nu cred în continuare că dl Iohannis o va revoca pe doamna Kovesi - asta spuneam că profesorul Pieleanu ar trebui s-o măsoare- în cazul în care o va revoca, nu va mai candida la Președinție” a subliniat analistul politic. 

Marius Pieleanu, Avangarde, a completat: ”Va pierde orice șansă ca să mai câștige un al doilea mandat”. 

”E puțin probabilă revocarea doamnei Kovesi, din perspectiva dorinței prezidențiale a unui nou mandat, după cum e foarte puțin probabil ca PSD să ceară suspendarea președintelui, dintr-un motiv simplu și logic: îl victimizează și-i creează șansa unui nou mandat” a spus sociologul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel