Urmărește emisiunea live
Chirieac, reacție GENIALĂ. Detaliu INCREDIBIL cu Clotilde Armand: ATÂT!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Bogdan Chirieac și Cozmin Gușă au vorbit despre controversele de la Sectorul 1 și de la Mangalia, în contextul alegerilor locale, în exclusivitate pentru DC NEWS.

"Am un argument pentru faptul că, spre cinstea lor, serviciile românești, SRI și STS, nu s-au amestecat în procesul electoral. Și anume, dacă se amestecau, nu se fura huidumește la Sectorul 1. Deci chestiunea, poza aceea, icoana aia cu individul cu sacul de voturi în spate, plus declarația doamnei Armand care spune: Ne-au spus că nu funcționează camerele!

De ce îmi trebuie așa ceva, dacă funcționează sau nu camerele acolo unde legea spune că ele trebuie să funcționeze și trebuie să existe. Mă rog, pe de altă parte, la Mangalia, alt exemplu strigător la cer, acolo nu au intervenit serviciile, au intervenit polițiștii corupți, slugile actualului primar ales prin fraudă. Pot spune ca opinie lucrul acesta, fără doar și poate. Deci nu se fura în felul ăsta, în fața întregii națiuni, dacă serviciile făceau lucrul ăsta", a spus Bogdan Chirieac. 

"Atât! Îi închidea gura lui Gușă, lui Chirieac, lui Gâdea, lui Ciutacu, lu' cine vrei tu! Le-a fost teamă!"

"Să luăm ca exemplu alegerile prezidențiale din 2009, o fraudă fără doar și poate, o fraudă electorală, acolo lucrurile au fost mult mai subtile. Era implicarea evidentă a serviciilor, a tuturor structurilor. Aici nu am văzut așa ceva. Iar decizia procuroruilui șef de secție, decizia elementară, domne, sunt mari suspiciuni, a apărut filmul, hai să renumărăm. Atât! Și îi închidea gura lui Gușă, lui Chirieac, lui Gâdea, lui Ciutacu, lu' cine vrei tu! Nu! Le-a fost teamă și de lucrul acesta!

Eu cred că dacă-mi spui că cei 1000 sunt sub steag corporatist, eu nu am nicio îndoială că USR este un partid al corporațiilor. În toată lumea civilizată, corporațiile reprezintă o forță din toate punctele de vedere, inclusiv politică", a completat analistul politic, în dialog cu Cozmin Gușă. 

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel