Cîmpeanu, replică pe subiectul "Mărțișorul": Să meargă la cursuri de ANCORARE în realitate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Ministrul Sorin Cîmpeanu a avut o replică acidă față de subiectul mărțișoarelor și florilor în școli. 

Vezi și: Mărțișorul și florile în școli, CONTROVERSA momentului. Tătaru: Schimb PERICULOS. FORȚĂM un pic

Ministrul Sorin Cîmpeanu și Ministerul Educației au declarat oficial că oferirea de mărțișoare de 1 Martie și de flori pe 8 Martie în școli nu este interzisă, dar îi îndeamnă pe toți părinții și profesorii la precauție, mai ales în situațiile în care se pot realiza aglomerări de elevi care să ofere mărțișoare cadrelor didactice. 

"De fiecare dată îndemnăm la prudență, din perspectiva oricărui tip de interacțiuni care pot facilita transmiterea virusului. Orice tip de interacțiune necesită prudență, inclusiv acest lucru. Obiectele persoanale intră sub incidența lucrurilor interzise de a fi schimbate, dar a considera o floare obiect personal sau un mărțișor care face parte din patrimoniul cultural impaterial UNESCO nu poate fi încadrat nici ca obiect personal nici ca obiect de inventar.

E o exagerare, iar MEC nu susține exagerările. Pe de altă parte dacă cineva își închipuie că printr-o directivă a unei autorități MEC sau altă directivă poate împiedica oferirea unei flori, cred că e bine să meargă la cursuri de ancorare în realitate", a declarat Sorin Cîmpeanu, pentru B1 TV.

Vezi și: Remaniere miniștri în Guvernul Cîțu. Zegrean, reacție: Este OBLIGAT! Se RUPE COALIȚIA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel