Cinci societăţi româneşti au expus la târgul internaţional 'EMO' din Hanovra
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Cinci societăţi româneşti au expus, în pavilionul naţional, echipamente şi tehnologii pentru prelucrarea metalului, la târgul internaţional 'EMO' din Hanovra, potrivit unui comunicat al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

Pavilionul naţional a fost organizat pe o suprafaţă de 120 mp, iar producătorii români au prezentat, în faţa a peste 130.000 de vizitatori profesionişti, utilaje şi maşini-unelte pentru prelucrarea metalului, părţi componente pentru maşini-unelte, construcţii metalice, scule şi portscule, profile speciale din oţel.

Principalul scop a fost acela de încheia parteneriate cu companii străine şi de a-şi extinde prezenţa pe pieţele externe. Târgul s-a desfăşurat în perioada 16-21 septembrie 2019.

Andreas Scheuer, ministrul federal al transporturilor şi infrastructurii digitale a deschis această ediţie a EMO 2019, în cadrul căreia peste 2.200 de firme din 48 de ţări au prezentat, pe o suprafaţă de peste 180.000 mp, în cele 17 hale expoziţionale, echipamente şi tehnologii de ultimă oră pentru prelucrarea metalului.

Reprezentanţii companiilor româneşti care au expus la Hanovra au prospectat piaţa germană şi şi-au promovat, timp de şase zile, produsele şi serviciile în cadrul întâlnirilor de matchmaking programate, în vederea stabilirii de noi contacte de business şi a consolidării relaţiilor cu clienţii deja existenţi.

'EMO' Hanovra este unul dintre cele mai reprezentative evenimente pentru industrie, din lume. Aici se prezintă toate tipurile de maşini unelte, părţi componente, scule şi sisteme de prindere, roboţi industriali, subansamble şi soft aferent, folosite în procesele de fabricaţie ale tuturor echipamentelor din celelalte industrii.

Participarea firmelor româneşti la evenimentul de la Hanovra a fost organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, în colaborare cu Federaţia Patronală din Industria Construcţiilor de Maşini FEPA-CM, în cadrul Programului naţional de promovare a exportului, cu finanţare parţială de la bugetul de stat. Firmele româneşti expozante au fost: BND Cons SRL, Knuth-Allmetech SRL, Metal Fortex SRL, Proinvest Group SRL şi Titan Maşini Grele SA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel