Cine anunță majorarea pensiilor? Bogdan Chirieac: Nimeni nu-și poate asuma...
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Analistul politic Bogdan Chirieac a explicat care sunt așteptările românilor cu privire la majorarea pensiilor și cine va face anunțul oficial. 

Bogdan Chirieac, analist politic, a intervenit în direct la România TV unde a vorbit despre majorarea pensiilor. Întrebat cine va face anunțul, acesta a răspuns: 

”Dacă anunțul este în sensul în care se măresc pensiile cu 40%, atunci va fi făcut de Klaus Iohannis. Dacă nu se vor majora pensiile sau se va oferi un 5-10% atunci anunțul va fi făcut de Ludovic Orban sau cine va fi premier în momentul acela. Nimeni nu-și poate asuma, după ce ai promis 40% majorare de pensii, ai dat jos Guvernul PSD care oferea majorarea de 40%, conform programului de guvernare și nu sunt indicii că nu s-ar fi ținut de cuvânt- nici măcar pandemia nu e un argument suficient pentru cei cinci milioane de pensionari- atunci sigur că va fi un moment foarte dificil în această toamnă. Lumea așteaptă acea majorare. Când ai pensii de de 700-800-1000 de lei, 40% este o majorare considerabilă, iar oamenii asta așteaptă. Milioane de oameni și-au pus speranțele în această majorare. Orice pretext, argument, scădere economică, pandemie, etc. nu va avea trecere la acest public și cred că majoritatea suntem de acord cu dânșii”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel