Anunț OFICIAL. Cine e noul portar de la Dinamo
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Facebook Dinamo
Foto: Facebook Dinamo
Dinamo a anunțat, oficial, cine este noul portar. 

Spaniolul René Román Hinojo, în vârstă de 36 de ani, este oficial noul portar al lui Dinamo. „Câinii” anunță că René Román Hinojo a semnat un contract pe două sezoane.

Cosmin Contra l-a luat deja pe iberic în lot pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș, din a patra etapă a Ligii 1. 

„Bun venit la Dinamo București, René Román Hinojo!București, 16 septembrie 2020. Portarul spaniol René Román Hinojo a efectuat vizita medicală efectuată la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) și a semnat un contract cu clubul Dinamo București pentru următoarele două sezoane competiționale, a anunțat directorul sportiv Rufo Collado.

Sub contract cu UD Almería (Segunda Division), din vara anului 2017 până la începutul acestei luni, René Román Hinojo a evoluat în carieră pentru 12 echipe din campionatul spaniol: Arcos, Portuense, Betis B, Estepona, Cacereño, Cartagena, Barakaldo, Real Jaén, Llagostera, Girona, Almería și Ponferradina.31 de meciuri a apărat René Román Hinojo în sezonul 2019-2020.René Román Hinojo a adunat 15 jocuri în Segunda Division și unul în Cupa Spaniei pentru UD Almería și 15 partide pentru SD Ponferradina, în a doua ligă a Spaniei.

Născut pe 15 decembrie 1983, la Cadiz, René Román Hinojo s-a alăturat lotului dinamovist și a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul Cosmin Contra înaintea deplasării la Mediaș pentru meciul cu Gaz Metan, contând pentru etapa a 4-a în Liga 1.”, a transmis Dinamo printr-un comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel