Ciolacu, pont despre NOUL PREMIER. A scăpat un detaliu-cheie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto Agerpres
Foto Agerpres
Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a scăpat un detaliu important cu privire la propunerea de premier din partea opoziției.

'Am spus că până la alegerile parlamentare vom veni cu o propunere de premier, un om adaptat situației actuale din România. În primul rând, va fi un om cu pregătire în finanțe și  economie. Va fi un premier pe care să îl asume mai multe partide politice. Este posibil un prim-ministru tehnocrat! Suntem în plină criză economică! Avem aproape 1 milion de șomeri despre care nu mai vorbește nimeni!' a declarat Ciolacu.

'PNL schimbă temele importante ale românilor cu tot felul de bazaconii! În luna august vom depune moțiune de cenzură! Am spus și o repet! Voi propune colegilor mei prelungirea sesiunii parlamentare astfel încât să putem depune moțiunea de cenzură! Guvernul PNL este total lipsit de credibilitate! Vom veni și cu o propunere de prim-ministru. În acest moment, PSD nu are singur majoritatea necesară de a dărâma Guvernul Orban. Vom avea negocieri și cu celelalte formațiuni politice reprezentate în Parlament.' a spus Marcel Ciolacu, într-o intervenție telefonică la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel