Cioloș a ridicat vocea la Cristache în direct: Vreți să zăpăciți lumea de cap!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Dacian Cioloș, fondatorul Mișcarea România Împreună, a ridicat tonul la jurnalistul Ionuț Cristache, în direct la TVR 1. 

Deranjat de întrebările insistente venite de la jurnalistul Ionuț Cristache, Dacian Cioloș a ridicat vocea în direct, la TVR 1, la jurnalist. 

”Vă rog să mă ascultați!” a spus răspicat fostul premier tehnocrat. 

Ionuț Cristache a fost vizibil contrariat de reacția lui Dacian Cioloș. Fondatorul MRÎ a continuat: ”Săriți de la una la alta, vreți să zăpăciți lumea de cap”. Nu e prima oară când i-a spus asta, și la începutul emisiunii, când Ionuț Cristache voia să-i pună o întrebare de urmărire, deranjat că l-a întrerupt, Dacian Cioloș i-a spus, tot pe un ton ridicat: ”Dar haideți să terminăm ideile, că sărim de la una la alta”. 

În continuare, vorbind despre Legile Justiției, Dacian Cioloș a venit cu o idee inedită: ”Tot ce a fost modificat de un an și ceva trebuie abrogat”. 

”Eu vă întreb cu grijă acum să nu vă mai supărați” a spus, ulterior, în emisiune Ionuț Cristache.

”Firesc e să nu-mi răspundeți nervos când vă întreb” a mai spus Ionuț Cristache, în cadrul emisiunii. Cioloș a transmis, iar: ”Să nu mai treceți de la un subiect la altul”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel