Circul Metropolitan Bucureşti dă drumul la spectacole
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Circul Metropolitan Bucureşti - sursa: Facebook
Circul Metropolitan Bucureşti - sursa: Facebook
Circul Metropolitan București se redeschide! Seria spectacolelor în aer liber debutează vineri, 3 iulie 2020, de la ora 18.00

"Vineri, 3 iulie 2020, de la ora 18.00, Circul Metropolitan București deschide seria spectacolelor care vor fi jucate în aer liber, pe tot parcursul verii, în zona special amenajată pentru public în vecinătatea sălii de spectacole din Aleea Circului nr. 15.

Timp de aproximativ 70 de minute, iubitorii Artei Circului, mari și mici, sunt invitați să admire evoluția vedetelor arenei - acrobați recunoscuți în toată lumea, maeștri ai călăriei, jongleri talentați și comici irezistibili.

Circul Metropolitan București va prezenta toată vara, în arena exterioară, spectacole pline de vervă și imaginație, care vor încânta, emoționa și bucura, în mod garantat, publicul nostru fidel.

Artiștii Circului Metropolitan vă așteaptă să îi regăsiți mai proaspeți și mai antrenați ca niciodată, dornici să vă molipsească cu energia lor.

Programul și regulamentul spectacolelor sunt disponibile accesând pagina de Facebook a Circului Metropolitan București", transmite Circul Metropolitan Bucureşti printr-un comunicat de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel